Gastspreker – Wim Vanderstraeten van Creando

Accueil / Business events / Public / Gastspreker – Wim Vanderstraeten van Creando

Gastspreker – Wim Vanderstraeten van Creando

Op donderdag 17 november komt Wim Vanderstraeten, co-founder van Creando, naar Frame21 om te spreken over strategie, leiderschap en procesmatig denken. Dit in samenwerking met Bar d’Office Academy.

« Een bedrijf doen groeien vraagt een zeer brede expertise: productontwikkeling, marketing, sales, operationeel aansturen, financiële opvolging, HR beleid uitzetten, een team aantrekken, die mensen motiveren en begeleiden, je klanten opvolgen, kapitaal voorzien om je investeringen af te dekken… 

Creando begeleidt ondernemingen en ondernemers met training, coaching, advies, en (interim) management om ervoor te zorgen dat alle facetten onder controle geraken. Van idee tot start-up, evoluerend naar scale-up tot het professionaliseren/rentabiliseren van de onderneming. We willen de “trusted partner” zijn waar je kan op rekenen. Deze focus maakt dat we het toekomstperspectief dat we samen vorm hebben gegeven, omzetten naar concrete resultaten die je als ondernemer voor ogen had. »

Tijdens het event zal Wim ingaan op hoe je kunt werken aan een groeimodel, je bedrijf kan professionaliseren, je medewerkers kansen krijgen om zichzelf te ontwikkelen… maar vooral om toekomstperspectief te creëren voor het hele team.

Programma

17u30: Ontvangst

18u00: Sprekerssessie

19u30: Netwerkmoment met een hapje en een drankje

Inschrijven kan via deze link.

Frame21 Herentals
jeudi 17 novembre 2022
Van: 17:30 tot 21:30