Vergaderzalen

Huur een vergaderzaal

Inspirerende vergaderruimtes

Op zoek naar de ideale ruimte voor uw vergaderingen, teammeetings, interviews of evaluatiegesprekken? Dan is Frame21 the place to be!

Alle Business Centers van Frame21 beschikken over verschillende vergaderruimtes aangepast aan de ruimte die je nodig hebt. De zalen zijn volledig uitgerust met video & phone conference-materiaal, smart boards, tv-schermen, dvd- en audioapparatuur, Lcd-projectoren en projectieschermen.

In de huurprijs zit ook de organisatorische ondersteuning vóór, tijdens en na je meeting. Denk maar aan receptie, technische ondersteuning, notitieboekjes, koffie en water… Nood aan catering? Contacteer ons voor een passend arrangement!

 

Wanneer er geen vergaderzaal meer beschikbaar is op jouw gewenste datum kan je ons steeds contacteren via reception.herentals@frame21.be of reception.airport@frame21.be.

Work hard, get inspired

Wil je een vergaderruimte reserveren op één van onze locaties, maar ben je niet helemaal zeker wat je nodig hebt? Van harte welkom, wij geven je graag een eerlijk advies.

Bij Frame21 beleef je plezier en geniet je van de flexibiliteit en de eerlijke manier van zakendoen!

DSCF1344-HDR

Waarom een vergaderruimte reserveren bij Frame21?

Iedere locatie beschikt over modern uitgeruste en smaakvol ingerichte vergaderruimtes. Je vindt hier alles wat je nodig hebt om efficiënt te vergaderen en je kan kiezen uit verschillende cateringarrangementen en koffieformules. De organisatie zelf? Daar hoef jij je geen zorgen om te maken!

DSCF1325

Ontdek de unieke vergaderruimtes

Wie kiest voor Frame21, kiest voor meer dan alleen maar functionele ruimtes. De gebouwen alsook de vergaderruimtes stralen creativiteit, sfeer en energie uit… de ideale mix voor een productieve vergadering. Wil je kennismaken met onze unieke vergaderruimtes? Contacteer ons

Frame21.meetingrooms_001

We love your smile!

Bij Frame21 staan sfeer en beleving centraal. Reeds bij binnenkomst worden al je zintuigen geprikkeld en geniet je instant van de wow-factor. De Ambassadors verzorgen een hartelijke ontvangst en staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Wil je een vergaderruimte reserveren op één van onze locaties, maar ben je niet helemaal zeker wat je nodig hebt? Van harte welkom, wij geven je graag een eerlijk advies.

Bij Frame21 beleef je plezier en geniet je van de flexibiliteit en de eerlijke manier van zakendoen!

F21-shoot-16062023-©-boostu-18

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk onze andere locaties.

Vergaderruimtes Link21

Wat is er fijner dan om unieke ervaringen te delen op een unieke locatie en in uniek gezelschap van gelijkgestemden met een jong hart! Speciaal voor groepen heeft link21 een aanbod van seminariezalen beschikbaar, ideaal voor vergaderingen en evenementen in een adembenemend kader. Een extra troef? Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Meer info
DSC06771

Vergaderruimtes Witbos

Domein Witbos telt drie volledig uitgeruste vergaderruimtes, de ‘Lounge’ het ‘Museum’ en ‘Captains Corner’.

Meer info
10042023-opendeur-witbos-31-1-scaled

Don’t be busy, be productive

Interesse in het huren van één van onze vergaderruimtes? Contacteer ons voor meer informatie.

Boek een meeting room