Formule op maat

Ben jij een startende ondernemer, een freelancer of wil jij je personeel de nodige flexibiliteit aanbieden? Dan zijn onze flex werkplekken iets voor jou! Ruil je thuiskantoor in voor een rustgevende en productieve werkomgeving werken.

Een flex werkplek is de meest flexibele en budgetvriendelijke oplossing wanneer je geen voltijds privékantoor nodig hebt of wanneer je een werkplek zoekt voor slechts een aantal dagen per week.

Per uur betalen? Per halve dag? Per volledige dag? Of met een abonnement? De keuze ligt bij jou. Je kunt de formule van de flex werkplek ook combineren met de huur van een vergaderruimte of een vast kantoor op een andere dag.

Bovendien krijg je korting op de vergaderruimtes.

 

Geen desk meer beschikbaar op de gewenste datum? Contacteer ons via reception.herentals@frame21.be of via reception.airport@frame21.be om de alternatieven te bespreken.

Shared office

Is jouw bedrijf een startup of run je je business alleen? In ons gedeeld kantoor krijg je een eigen werkplek in een gedeeld afgesloten kantoor.

Je kiest een vaste bureau met 24/7 toegang en richt dit kantoor in naar wens. Bovendien heb je de mogelijkheid om je zakelijk adres te plaatsen op één van onze locaties.

Een shared office huur je voor €375/maand (exclusief Btw).

Bekijk onze abonnementen

 

Shared office

Fulltime

Vanaf €375/maand

Flex membership

Fulltime

Access flex met badge en maatschappelijke zetel

Vanaf €285/maand

Flex membership

10 dagen

Vanaf €149/maand

Flex membership

5 dagen

Vanaf €109/maand

Day office

Vanaf €99/maand

Half day office

Vanaf €69/maand

Interested? Get in touch!

Boek hier je flex werkplek