Bij Frame21 leven we volgens het principe van ‘Fun, Fair & Flexible’. We gaan flexibel om met contractformules, huurtermijnen en het dienstenpakket. Daarnaast hechten we veel belang aan een transparante, duidelijke en professionele communicatie. Tot slot stimuleren we graag alle zintuigen om de beleving zo uniek mogelijk te maken. Want… wij zien je graag lachen!

DSCF1351-HDR

Partnerships

Wil je een event organiseren, maar de organisatie ervan uit handen geven? Werken en samenwerken is dagelijkse kost bij Frame21! We vertrekken steeds vanuit een partnership en werken samen met jou het ideale scenario voor je evenement uit.

230608_Amie_hertentals01316

Bistro Frame21

Feeling hangry? In al onze Business Centers is er de gelegenheid om te eten: salades, broodjes, soep enzovoort. Lekkere koffie is uiteraard ook een must! Gehaast? Neem je snack dan gewoon mee voor onderweg. Mag het wat uitgebreider? Voor je event of vergadering voorzien we aangepaste cateringformules.

Frame21.meetingrooms_103

Inhouse services

Kies je voor één van onze kantooroplossingen, dan kies je automatisch voor diverse inhouse faciliteiten en diensten. Denk hierbij aan het onthaal, sportieve faciliteiten, cosy lounges, afterwork netwerksessies,…

Frame21 - Virtual Office

Business support

Administratieve hulp nodig? Je krijgt een professional ter beschikking die je telefoons beantwoordt en andere administratieve zaken op zich neemt, zelfs wanneer je van thuis uit werkt!

Frame21-Afbeelding419-1600x900

ICT-services

Alle servers, routers, firewalls en switches worden veilig ondergebracht in een hoogtechnologisch datanetwerk met eigen dataroom.

Frame21.Kerst.Herentals.14122023_330

Lounges

Een gezellige babbel met een drankje? Even rustig werken op een comfortabele manier? Of een korte meeting houden in een fijne omgeving? Van harte welkom in de lounges!

Frame21-5307-1600x900

Bar21

Frame21 zou niet compleet zijn zonder een stijlvolle bar waar je in contact komt met verschillende bewoners of met collega’s samenkomt. Je kan deze ruimtes ook huren voor privé-evenementen.

Frame21.Kerst.Herentals.14122023_332

Social Clubs

Netwerken is belangrijk en bij Frame21 is het nog eens leuk ook! Leer andere bewoners kennen, deel kennis met elkaar en beleef vooral veel plezier tijdens één van onze netwerkborrels.

We love your smile!

Jouw ‘work-life’ blend op de juiste manier invullen? Daar helpen wij je graag mee.

Contacteer ons