Brussels Airport – Business & event center

Frame21 Brussels Airport

Gelegen in het bruisende Corporate Village in Zaventem, opende Frame21 begin 2021 haar nieuwste vestiging. De bedrijvenzone is gemakkelijk bereikbaar via invalswegen en ligt op een boogscheut van zowel de luchthaven, als het centrum van Brussel. Bedrijven, klein of groot, met een lokale of een internationale focus, op zoek naar een vaste werkplek of een occasionele flexdesk, iedereen is welkom.

Het Frame21 Business & Event Center is duidelijk zichtbaar vanaf de nabijgelegen snel- en toegangswegen als eerste gebouw van een reeks corporate vestigingen. Geen nood, de ligging bij die drukke invalswegen verstoort de rust absoluut niet. De Corporate Village ligt namelijk middenin een sfeervolle parkomgeving. De sereniteit van dat mooie park met haar grote vijver zorgt voor een rustgevende balans.

Er is ook een gratis pendeldienst van en naar de luchthaven van Brussel beschikbaar vanuit Corporate Village, tussen 6 en 23 uur. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voorzien met oplaadpunten en snelladers.

Space that works for you!

De nieuwste vestiging binnen de Frame21-familie bestaat uit 55 private, full service offices. De groottes hiervan variëren tussen 9m² en 55m². Daarnaast kan je gebruik maken van onze event space die plaats biedt aan 100 personen en van de verschillende meeting rooms, die 2 tot 30 personen kunnen ontvangen. Om je zo comfortabel mogelijk te ontvangen, is elke verdieping voorzien van cosy lounges.

Frame21-2720-1600x900

Eigen interieurstijl

Met de ligging in het achterhoofd, werd er gekozen voor een interieur in aviation style. Daarbij werd er inspiratie opgedaan vanuit de mooie jaren van de luchtvaart: de jaren ’60. Inspiratie voor het interieur werd onder andere het indrukwekkende TWA hotel in New York. Denk dus rode lopers, gouden accenten en kenmerkende jaren ’60 meubels. Dit in combinatie met een mix van warme houtkleuren zorgt voor een authentieke vintage vliegervaring!

Frame21-5168-1600x900

Meetings & events

Onder het motto van ‘Space That Works For You’ biedt Frame21 kantoorruimtes op maat, alsook de ideale locatie voor (business) events. Dankzij verschillende formules (full service kantoorruimtes, maar ook flex offices en virtuele offices) creëert Frame21 een thuisbasis voor zowel kleine en grote teams, als de kleinere zelfstandige. Onze meeting- en eventruimtes zijn zo gemaakt dat ze eenvoudig omgevormd kunnen worden aan de noden van de klant. Kleine of grote groepen, it’s possible!

Frame21-5197-1600x900

Op zoek naar een kantoor voor jou team?

Vraag hier je gratis proef dag aan en test je toekomstig kantoor gratis uit!

Contacteer ons