Hoe moet je een werkplek kiezen?

Hoe moet je een werkplek kiezen?

Of je nu een start-up, KMO of eenmanszaak hebt, voor elke onderneming past een geschikte kantooroplossing. Op basis van wat jij nodig hebt, stellen we de perfecte formule samen! We geven de verschillende opties mee, zodat jij de perfecte formule vindt voor jouw visie, medewerkers en toekomstverwachtingen.

We onderscheiden 4 verschillende types kantooroplossingen: Full Service Office, Flex Office, Virtual Office en Shape Your Office. In onze blog ontdek je welke formule het beste bij jou past.

 

1. Full Service Office

Ben je toe aan een eigen uitvalsbasis? Onze Full Service Offices bieden exact dat. De ruimte die je huurt is enkel voor jouw bedrijf bedoeld. Het is mogelijk om de kantoorruimte op jaarbasis te huren of via een flexibel contract waarbij je een kantoor huurt voor bijvoorbeeld een dag.

Als je kiest voor een Full Service Office kom je bij Frame21 terecht in een volledig operationeel kantoor dat volledig ingericht is om in alle comfort aan de slag te gaan. De inrichting en meubels worden door ons voorzien en zorgen voor extra sfeer en inspiratie. Daarnaast heb je ook toegang tot alle gemeenschappelijke faciliteiten die Frame21 te bieden heeft: sportfaciliteiten, lounges, de bar, …

En mocht je vragen hebben? Dan staat de receptioniste altijd voor je klaar.

Als bedrijf in een out-of-the-box omgeving terechtkomen is een grote meerwaarde. Wij willen meegroeien met jouw onderneming, daarom luisteren wij naar al jouw wensen en noden. Heb je vragen? Twijfel niet om ons te contacteren.

 

Frame21 - Virtual Office

2. Flex Office

Flex Desks, of ook wel Hot Desks zijn ideale werkplekken als een eigen kantoor geen vereiste is maar  je wel nood hebt aan menselijk contact. Wil je maar een paar dagen per week naar kantoor komen en heb je geen nood aan een vaste plek maar krijg je net energie uit variatie en verandering? Dan zijn coworking desks waarschijnlijk iets voor jou!

Onze Flex Offices zijn steeds een formule op maat die jij helemaal zelf mag invullen. Wil jij enkel op maandag en woensdag komen of drie keer een halve dag? Frame21 biedt formules aan per uur, halve dag of volledige werkdag. Ook zijn onze flexwerkplekken voorzien van stopcontacten, wifi, printers, water, koffie in een omgeving van ondernemers.

Is flexwerken iets voor jou? Kom een dag gratis flexwerken bij Frame21! Je mag gebruik maken van alle faciliteiten die we te bieden hebben. Zo kan je naast de flexwerkplekken ook vertoeven in de cosy lounges of aan de bar.

 

3. Virtual Office

Werk jij in een start-up of eenmanszaak? Heb jij al gedacht aan een virtueel kantoor? Een virtueel kantoor heeft alle voordelen dat een vast kantoor ook heeft. In sommige gevallen heeft het zelfs meer voordelen – de werking van een Virtual Office zit zo: je laat jouw onderneming registreren op een adres zonder dat je daar effectief werkt. Dat geeft je bedrijf meteen een professionele uitstraling en wordt vaak gedaan bij startende bedrijven. Op deze manier kan je bij Frame21 ook post laten leveren en onze receptioniste kan je telefoonoproepen voor jou beantwoorden en doorschakelen.

Waarom een Virtual Office huren bij Frame21? We doen dagelijkse post behandelingen en beantwoorden jouw telefoontjes in de taal naar keuze. Meer redenen lees je hier.

 

4. Shape Your Office

Wil je een combinatie van alle verschillende formules? Dan ben je bij Frame21 aan het juiste adres. Omdat we meer dan ooit begrijpen dat we in een wereld leven waar flexibiliteit een must is, bieden we met Shape Your Office een antwoord op al jouw kantoornoden.

In deze formule combineer je een Full Service Office Flex Office en meeting room volgens jouw noden. Hiernaast is er ook de mogelijkheid om de formule ‘Virtual Office’ in te schakelen als je enkele dagen van thuis uit werkt. Eén pakket met uiteenlopende mogelijkheden.

Wil je samen jouw pakket samenstellen? Contacteer ons en wij helpen je met alle plezier verder.